Našemu članu v Šmarjah pomagali do vode in elektrike

Šmarje pri Jelšah, 9. junija 2016 – V Lokalnem odboru Šmarje pri Jelšah so v torek končali in tudi proslavili prvi del humanitarne akcije članic in članov odbora, v kateri so pod vodstvom Antona Ižanca iz Rogaške Slatine pomagali našemu članu Bojanu Vrbovšku urediti dostop oz. napeljavo do čiste pitne vode iz javnega omrežja in do elektrike. Vrbovšek se je s prijaznim pismom zahvalil  tako lokalnemu odboru SMC Šmarje pri Jelšah za aktivno delo in koordinacijo, občini in pa seveda lokalnim podjetnikom, ki so donirali sredstva.

Vrbovšek živi v skromnem domu in na zelo težko dostopnem območju v hribih nad Rogaško Slatino. Donatorji bi mu radi zgradili še umivalnico s tušem.

Slovesnosti, ki je bila ravno na rojstni dan prejemnika pomoči, so se udeležili predsednica LO SMC Šmarje pri Jelšah Klaudija Redenšek, župan občine Rogaška Slatina Branko Kidrič, podžupan, direktorica centra za socialno delo Šmarje pri Jelšah in številni podjetniki – donatorji ter članice in člani SMC. V Društvu kmečkih žena Sv. Florjan so pripravili lepo pogostitev

DSC_0607